en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

Champagne Savart

L’Annee 2013

430,00 lei

Stoc epuizat

Dozaj
Extra Brut
An de recolta
2013
Clasificare
Premier Cru
Tip
Cupaj
Terroir
Montagne de Reims
Volum sticla
0.75 L

L’Annee este un cupaj de 60% Pinot Noir si 40% Chardonnay, din struguri proveniti din satele Villers-aux-Noeuds si Ecueil, parcelele Single Vineyard “Les Rosets” si “Mont Benoit”. Strugurii sunt presati impreuna, iar dozajul este de 3g/l. Vinificarea este in butoi, fara fermentatie malolactica. Doar 2880 de sticle produse.

Note de degustare

L’Annee 2013 este o sampanie exceptionala, o explozie de arome eliberate treptat de perlatia intensa, arome de prind contur in urma contactului cu aerul si care evolueaza de la flori albe delicate, coaja de lamaie si alte citrice la nuci si condimente. Gustul este foarte clar definit, précis, iar  mineralitatea excelenta. O sampanie cremoasa, de care nu te poti satura, o reusita de exceptie a lui Frederic Savart. Recomandam aerarea de minim 1 ora si paharele pentru sampanie sau chiar Zalto Burgundy. Poate fi pastrata in pivnita 10, 15 ani.

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema