en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

Vintage
Volum sticla
Champagne Lancelot-Pienne

Table Ronde

Aceasta Champagne este cartea de identitate a casei Lancelot-Pienne, Chardonnay-ul de referinta al lui Giles Lancelot ce reflecta cel mai bine stilul si filosofia sa.
240,00 lei

Stoc limitat

Dozaj
Extra Brut
An de recolta
NV
Clasificare
Grand Cru
Tip
Blanc de Blancs
Terroir
Cotes de Blancs
Volum sticla
0.75 L
ADAUGA IN COS

Aceasta Champagne este cartea de identitate a casei Lancelot-Pienne, Chardonnay-ul de referinta al lui Giles Lancelot ce reflecta cel mai bine stilul si filosofia sa.
Chardonnay (100%)
An recolta : 76% 2018; 24% vinuri de rezerva.
Vite de vie: Grand Cru din Côte des Blancs (Cramant : 16 parcele ; Avize : 3 parcele ; Chouilly : 2 parcele), varsta medie a viilor este de 45 ani, terroir Grand Cru predominant cu creta.
Vinificare : Cuve de inox ce permit o vinificare separata pe parcele, fermentatie malolactica in proportie de  80%
Maturare : Imbuteliat in Iulie 2019, pastrare 36 luni pe drojdii.
Dozaj : 3,5g/l
 Note de degustare:
La nivel vizual se remarca pedigree-ul solului din care provine acest Chardonnay pur. Bulele fine inunda paharul printr-o persistenta lenta si continua, pregatind scena olfactiva.
Se contureaza perfect nota minerala prin arome de praf de cremene impreuna cu o nota autolitica si un iz fin de patiserie. Giles Lancelot amplifica aceasta dulceata de briosa prin note subtile de crema de lamaie.
Gustul confirma pe deplin apartenenta la un terroir de exceptie. La Table Ronde isi dezvaluie intreaga amplitudine, vinozitatea lejera atenuata de salinitate si nota minerala de creta. Persistenta aromelor prelungeste calatoria senzoriala mult in postgust.

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

 

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema
butonwtp