en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

Champagne Remy Massin

producator denois
Istoria Remy Massin
 
Istoria casei de Champagne Remy Massin isi are originile in anul 1865, cand Louis-Aristide de Massin a  plantat primele vite de vie. Louis-Aristide a avut un fiu pe nume Marius, care in ciuda faptului ca producerea vinului nu era o afacere profitabila la momentul respectiv, a contractat un imprumut si a marit suprafata cultivata cu vita de vie. Fiul lui Marius este cel care da numele actual al domeniului, Remy. Remy Massin este cel care se hotaraste sa nu mai vanda strugurii ci sa-si imbutelieze propria sampanie, sub titulatura de Culegator-Producator. Astfel, in 1974 apare pentru prima data brand-ul Remy Massin.
 
O afacere de familie
 
Incepand cu anul 2012, conducerea a fost preluata de a cincea generatie  care continua traditia familiei pentru excelenta. Sylvere, fiul lui Remy Massin, gestioneaza crama, creand vinurile de Champagne cu cea mai mare atentie, sora sa Florence conduce  intreaga afacere, Cedric nepotul lui Remy Massin, se ocupa de cultivatul si ingrijitul vitelor de vie iar sora sa, Carol intampina vizitatorii si se ocupa de partea de ospitalitate, prezentandu-Ie secretele regiunii Champagne.
 
Viticultura sustenabila
 
Champagne Rémy Massin et fils isi lucreaza viile fara nici un fel de pesticide sau insecticide , iar via este plantata cu iarba la fiecare 2 randuri, pentru a se păstra cat mai fidel Terroirul. In prezent domeniul se intinde pe 22 de hectare, impartite pe dealurile insorile ale satului Ville sur Arce, in Cotes de Bars, sudul regiunii Champagne. Viile sunt formate din 75% Pinot Noir, 20% Chardonnay si 5% Pinot Blanc. Varsta medie a vitelor este de 30 de ani.
 
Numeroasele medalii obtinute de sampaniile Remy Massin atesta valoarea si recunoasterea calitatii acestui
producator. Champagne Remy Massin este membru al celebrului Club Tresors du Champagne, club in cadrul caruia fiecare membru creeaza o sampanie Special Club, sampanie care este produsa doar in cei mai buni ani, este selectionata de un juriu de oenologi si specialisti in vin, trebuie sa stea 3 ani pe drojdii. Sampaniile Special Club sunt considerate unele dintre cele mai bune sampanii produse de membrii clubului.
Champagne Remy Massin

Tradition Brut Blanc de Noirs

180,00 lei
100% Pinot Noir
ADAUGA IN COS
Dozaj
Brut
Terroir
Cote de Bar
Clasificare
Village
Tip
Blanc de Noirs
Volum sticla
0.75 L
Champagne Remy Massin

Millesime 2012

320,00 lei
ADAUGA IN COS
Dozaj
Brut
Terroir
Cotes des Bar
Tip
Cupaj
Clasificare
Cru
An de recolta
2012
Volum sticla
0.75 L
Champagne Remy Massin

Special Club Millesime 2015 Pinot Noir

350,00 lei
100% Pinot Noir
ADAUGA IN COS
Dozaj
Extra Brut
Terroir
Cote de Bar
Tip
Blanc de Noirs
Volum sticla
0.75 L
Clasificare
Village
An de recolta
2015
ADAUGA IN COS
Champagne Remy Massin

Cutie Cadou cu 1 Sampanie si 2 pahare

420,00 lei
ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

 

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema
butonwtp