Domeniul Robert Moncuit dateaza din 1889, fiind fondat de bunicul lui Robert, Alex, in Mesnil Sur Oger. Fiul sau Alexandru reuseste sa cumpere mai mult pamant si sa mareasca domeniul familiei. Odata cu venirea lui Robert la conducerea domeniului, a treia generatie a familiei Moncuit, familia incepe sa-si imbutelieze propria sampanie, in jurul anului 1935. Din 1935 pana in 1987, la disparitia sa, Robert Moncuit reuseste sa-si vanda propria sampania si sa devina un nume de referinta in Cote de Blancs. In prezent, domeniul de 8 hectare il are la carma pe nepotul lui Robert Moncuit, Pierre Amillet impreuna cu fiica lui Robert Moncuit, Francoise, iar domeniul este clasificat Recoltant Manipulant, fiind considerat una dintre perlele regiunii Cote des Blancs.
Champagne Robert Moncuit se afla in inima Cote des Blancs, in satul Mesnil sur Oger, sat clasificat Grand Cru si considerat unul dintre cele mai bune sate pentru Chardonnay din Champagne. Pe cele 8 hectare ale domeniului se practica viticultura sustenabila, fara ierbicide sau insecticide, Pierre Amillet reusind sa pastreze si sa puna in practica secretele invatate de la bunicul sau, creaind sampanii cu caracter, sampanii cu personalitate foarte puternica.
Sampaniile Robert Moncuit sunt obtinute prin fermentare atat in tancuri de inox cat si in butoaie de stejar, reusind sa petreaca o perioada cat mai mare pe drojdii, sunt vinuri de sampanie foarte minerale si precise. Impresia lasata de sampaniile Robert Moncuit va fi intotdeuna una puternica, gustul este concentrat iar aspectul etichetelor este impecabil. O experienta memorabila. Bijuterille coroanei sunt sampaniile Single Vineyard - Les Vozémieux din Oger si Les Chétillons din Le Mesnil.
Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.