en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

CHAMPAGNE ROOM

Champagne Room este un concept unic in Romania, aparut din dragostea si pasiunea noastra pentru sampanii si vinuri bune. Desi in Romania termenul de Sampanie este folosit in sens mai larg, Sampanie sau Champagne este doar vinul spumant realizat dupa Metoda Traditionala (Metoda Champenoise), produs strict in regiunea Champagne din vecinatatea Parisului, si care are inscriptionat pe sticla cuvantul Champagne. In Romania, ca peste tot in lume, sunt cunoscute doar casele mari de Sampanie, producatori industriali care au bugete mari si investesc enorm in marketing la nivel global.

Cu toate astea, in ultimii ani, a prins contur un nou curent in marile capitale ale lumii: Paris, Londra, New York, Tokio sau Hong-Kong, o preocupare tot mai serioasa a consumatorilor de a descoperi si promova micii producatori, cunoscuti ca “Champagne de Vignerons” sau “Grower’s Champagne”. Acestia sunt familii care isi administreaza propria vie si care produc vinuri de Champagne doar din strugurii proveniti de pe proprietatea lor. Trebuie spus ca in toata regiunea Champagne sunt peste 4000 de mici producatori care au etichete proprii si care poarta denumirea de Recoltant Manipulant (RM): adica isi cresc strugurii, ii recolteaza, vinifica si matureaza vinul in pivnitele proprii, isi imbuteliaza si comercializeaza singuri Sampania.

Champagne Room promoveaza in Romania doar micii producatori, avem in portofoliu 26 de ‘’Vignerons’’ din Champagne, peste 100 de etichete diferite, toti selectionati cu mare grija de noi.

Oferim iubitorilor de vin cele mai bune Champagne de la producatori mici, sampanii artizanale care sunt azi prezente in cele mai bune restaurante din lume. Va invitam sa descoperiti alaturi de noi aceasta lume minunata a sampaniei, acum mai accesibila ca niciodata.

Cu Champagne Room, Romania intra in selectul club al tarilor dezvoltate, unde micii producatori de Champagne delicioase isi fac din ce in ce mai simtita prezenta si devin cunoscuti si inevitabil apreciati de consumatori si specialisti. Eleganta si frumusetea gestului deschiderii unei sticle de Champagne, poate fi insotita de explozia aromelor descoperite in pahar, arome care difera la fiecare Sampanie, si la fiecare producator.

Cu drag,

Echipa Champagne Room

ORGANIZEAZA UN EVENIMENT

Champagne Room organizeaza evenimente personalizate pentru companii si persoane private. Rulota Champagne Room este creata special pentru evenimente in aer liber si ofera o experinta inedita invitatilor sau participantilor la eveniment. Putem organiza atat degustari private pentru un numar mai mic de invitati cat si evenimente mai mari, aniversari, nunti etc la care va putem oferi sampania si putem fi prezenti cu sau fara rulota Champagne Room.

Contactati-ne pentru o oferta personalizata!

Cosmin 0744240108 & Daniel 0724409959

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

 

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema
butonwtp