en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

CHAMPAGNE ROOM

Champagne Room este un concept nou, unic in Romania, aparut din dragostea si pasiunea noastra pentru vinuri bune si mai ales pentru Champagne. Oferim iubitorilor de vin cele mai bune Champagne de producator la cele mai competitive preturi. Desi in Romania, termenul de Sampanie este folosit in sens foarte larg, atat pentru Prosecco, Cava, Cremant sau alte spumante, Sampanie sau Champagne, cum este cunoscuta, este doar vinul spumant realizat dupa Metoda Traditionala (Metoda Champenoise) produs strict in regiunea Champagne din vecinatatea Parisului. In Romania, ca peste tot in lume, sunt cunoscute doar casele mari de Sampanie, producatorii industriali care au bugete mari si investesc enorm in marketing la nivel global, facand concurenta extrem de dificila.

In ciuda acestei stari de fapt, in ultimii ani, prinde contur un nou curent in marile capitale ale lumii: Paris, Londra, New York, Tokio sau Hong-Kong, o preocupare tot mai serioasa a consumatorilor de a descoperi si promova micii producatori, cunoscuti ca “Champagne de Vignerons” sau “Grower’s Champagne”. Acestia sunt familii care isi administreaza propria vie si care produc vinuri de Champagne doar din strugurii proveniti de pe proprietatea lor. Trebuie spus ca in toata regiunea Champagne sunt peste 4000 de mici producatori care au etichete proprii si care poarta denumirea de Recoltant Manipulant (RM): adica isi cresc strugurii, ii recolteaza, vinifica si matureaza vinul in pivnitele proprii, isi imbuteliaza si comercializeaza singuri Sampania.

In ultimii 10 ani, noi am degustat si descoperit cu mare placere o diversitate foarte mare de Sampanii si am selectionat cativa producatori mici ca si productie dar exceptionali in calitate, pe care am decis sa ii importam in Romania.

Cu Champagne Room, Romania intra in selectul club al tarilor dezvoltate, unde micii producatori de Champagne delicioase isi fac din ce in ce mai simtita prezenta si devin cunoscuti si inevitabil apreciati de consumatori si specialisti. Eleganta si frumusetea gestului deschiderii unei sticle de Champagne, poate fi insotita de explozia de arome si de gusturi descoperite in pahar, arome care difera la fiecare Sampanie, si la fiecare producator.

Va invitam sa degustati stelele impreuna cu noi si sa impartasiti cele mai frumoase clipe de bucurie sau de sarbatoare alaturi de vinurile producatorilor pe care ii reprezentam in Romania.

Cu drag,

Echipa Champagne Room

ORGANIZEAZA UN EVENIMENT

Champagne Room organizeaza evenimente personalizate pentru companii si persoane private. Rulota Champagne Room este creata special pentru evenimente in aer liber si ofera o experinta inedita invitatilor sau participantilor la eveniment. Putem organiza atat degustari private pentru un numar mai mic de invitati cat si evenimente mai mari, aniversari, nunti etc la care va putem oferi sampania si putem fi prezenti cu sau fara rulota Champagne Room.

Contactati-ne pentru o oferta personalizata!

Cosmin 0744240108 & Daniel 0724409959

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema