Voucher

Degustare Champagne, Chassagne Montrachet & Barbaresco

Champagne & Wine Tasting -  Miercuri 5 Martie, 19:30 la Restaurant Ruka Izakaya, Calea Floreasca 111-113

Champagne Bonnaire, Champagne Vilmart, Champagne Pierre Gimonnet- 2009 Magnum, Chassagne Montrachet 2022 - Domaine Lamy Pillot, Barbaresco 2020 - Produttori del Barbaresco

Anul trecut ne-am imbogatit cu 1 producator nou din Champagne - Champagne Bonnaire din Cramant Grand Cru dar si iconicul producator din Piemonte - Produttori del Barbaresco  - dupa multi ani de discutii cu ei.

Asadar pe 5 Martie va propunem o degustare in care puteti descoperi sampanii si vinuri de exceptie:

1. Champagne Bonnaire - Tradition, L'Esprit du Temps, Extra-Brut (4g/L), 100% Chardonnay din Mesnil sur Oger de la celebrul Rodolphe Peters.

2. Champagne Vilmart - Grande Reserve, Premier Cru, Brut 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay. Fermentata 10 luni in in butoaie mari de stejar. Champagne Vilmart este unul dintre cei mai titrati producatori din Champagne, in portofoliul nostru din 2017.

 3. Champagne Pierre Gimonnet - Millesime de Collection 2009 Magnum. Varful de gama de la Champagne Pierre Gimonnet, produs doar in Magnum, doar in cei mai buni ani ( urmatorul vintage este 2014) dintr-un an foarte bun 2009, cu siguranta va fi vedeta serii. O sampanie care poate fi deschisa acum dar si care poate fi pastrata 20+ ani

 4. Chassagne Montrachet Domaine Lamy Pillot 2022 - 100% Chardonnay din Chassagne Montrachet

5. Produttori del Barbaresco -  Barbaresco 2020 - 100% Nebiollo de la unul dintre cei mai faimosi producatori din regiunea Barbaresco.

 

  Meniul oferit  Restaurant Ruka Izakaya este urmatorul:

 

                  STARTER

Sea Bass Cevice (cevice de biban de mare, mango, ardei gras, ceapa rosie, coriandru, sos de citrice)

                     SUSHI

Nigiri Somon (Somon pe pe pat de orez de sushi)

Nigiri Hamachi (Hamachi pe pat de orez de sushi)

Unagi Maki (Maki rolls cu anghila tempura, castravete, avocado, sos unagi

Tempura Ringo (Maki rolls cu crevete tempura, mar verde, crema de branza, carpaccio de capsuni, maioneza japoneza, alune, sos teriyaki)

                    MAIN COURSE

Tuna Steak (File de ton gatit pe plita japoneza, sos Unagi, seminte susan)

                  SIDES

Golden Fried Rice( orez prajit cu legume si ou)

Pret degustare: 450 ron, locurile sunt limitate. Participantii la degustare vor avea acces la oferte si preturi speciale, valabile doar in seara evenimentului.

Miercuri 5 Martie, ora 19:30

Restaurant Ruka Izakaya, Calea Floreasca 111-113

Pentru rezervari si alte detalii ne puteti suna la: 0724.409.959 Daniel 0744.240.108 Cosmin sau mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

450,00 lei

In stoc

ADAUGA IN COS
Champagne & Wine Tasting - Miercuri 5 Martie, 19:30 la Restaurant Ruka Izakaya, Calea Floreasca 111-113