en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

Cote de Bars

Cote de Bars se afla in regiunea Aube, intre Bar sur Aube si Bar sur Seine, la 100 de km in Sudul orasului Epernay. Solurile pe care se intinde aceasta regiune sunt compuse din calcar dur si marne, iar orientarea vitelor de vie este catre Sud-Est.

Climatul este mai continental. Acest tip de climat, cumulat cu compozitia solului il face foarte prielnic pentru strugurii de Pinot Noir. Cu toate acestea, gustativ, acelasi soi de strugure este extrem de diferit de Pinot Noir-ul provenit din Montagne de Reims. Expunerea la Soare ii confera arome mult mai rotunde si mai usoare.

Se disting doua “micro-terroir-uri” care se remarca in mod deosebit in Cote de Bars: Illot de Montgueux in apropiere de orasul Troyes, terroir de Chardonnay, si cel din satul Riceys, cel mai sudic din aceasta regiune.

In afara vinurilor spumante de Champagne, in sattul Riceys se produce de asemenea un vin rose linistit superb, pe o suprafata de aprozimativ 300 de ha denumit Rose de Riceys.

Producatori disponibili

Champagne Marie Courtin

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

 

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema