en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

Champagne Larmandier Bernierproducator denois

Une Maison en Biodynamie

Champagne Larmandier Bernier, domeniu situat in satul Vertus Premier Cru, este certificat organic de peste 20 de ani. Unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti Vignerons din regiune, Champagne Larmandier Bernier se afla deja la a opta generatie. In prezent domeniul se intinde pe 18Ha de vie,  aflate in mare parte in satele Grand Cru Cramant, Oger, Avize, si Premier Cru Vertus. Peste 90% din suprafata este plantata cu Chardonnay. Pierre Larmandier, actualul proprietar al cramei, a decis inca din 1992 sa opreasca folosirea pesticidelor si produselor chimice in viile familiei.

Filozofia Larmandier-Bernier - Biodynamic Viticulture & Natural Vinification

Champagne Larmandier-Bernier produce vinuri care să-și exprime fidel terroir-ul, cat mai natural, crezând că o șampanie de exceptie, ca orice vin mare, își începe viața în vie. Strugurii poartă în mod natural în ei toate calitățile de autenticitate pe care nicio ființă umană nu este capabilă să le inventeze. Larmandier-Bernier are norocul să lucreze cu terroir-uri foarte fine, așa că ar fi păcat să nu le „aduci la pahar”. Pentru a realiza acest lucru, domeniul a respins facilitatea metodelor obișnuite în favoarea drumului mult mai îmbucurător al viticulturii inteligente. Această alegere, a fost făcută foarte devreme, cu mult înainte de conștientizarea actuală din societate. Inspirația a venit din dorința foarte puternică a lui Pierre de a face vinuri grozave și din modul de viață al lui Sophie (respectul pentru mediu și hrana sănătoasă) care împreună au răsunat ca de la sine înțeles: cuplul a ales astfel să urmeze acest drum, care era contrar modului de lucru în Champagne la acea vreme.

 

Recunoasterea internationala 

Cu o istorie foarte veche, primele insemnari despre familiile Larmandier si Bernier fiind din 1765, Champagne Larmandier Bernier prin Jules Larmandier devine furnizor oficial pentru cateva restaurant celebre din Paris in anii 1950 ((La Tour d’Argent, Taillevent, Charlot roi des coquillages si altele)

In prezent Champagne Larmandier Bernier este prezenta in nenumarate restaurante celebre din lume si recunoscut ca unul dintre cei mai respectati producatori din Champagne. Suntem onorati sa reprezentam Champagne Larmandier-Bernier in Romania.

 

Champagne Larmandier Bernier

Latitude

315,00 lei
Blanc de Blancs
ADAUGA IN COS
Dozaj
Extra Brut
An de recolta
NV
Clasificare
Premier Cru
Tip
Blanc de Blancs
Terroir
Cote des Blancs
Volum sticla
0.75L
ADAUGA IN COS
Champagne Larmandier Bernier

Longitude

375,00 lei
Blanc de Blancs
ADAUGA IN COS
Dozaj
Extra Brut
An de recolta
NV
Clasificare
Premier Cru
Tip
Blanc de Blancs
Terroir
Cote des Blancs
Volum sticla
0.75L
ADAUGA IN COS

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

 

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema
butonwtp