en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

Champagne Franck Bonville

LES BELLES VOYES 2012 BLANC DE BLANCS GRAND CRU

480,00 lei

Stoc limitat

Dozaj
Extra Brut
An de recolta
2012
Clasificare
Grand Cru
Tip
Blanc de Blancs
Terroir
Cote des Blancs
Volum sticla
0.75 L
ADAUGA IN COS

100% Chardonnay din Oger, Grand Cru

Maturare 5 ani pe drojdii, imbuteliat in Martie 2013 si degorjat in Ianuarie 2018. 

Dozaj: 2.5 gr/L

Les Belles Voyes este numele unei parcele de vita de vie din faimosele dealuri din satul Oger, clasificat Grand Cru. Aceasta parcela a fost in posesia Champagne Franck Bonville inca de la inceputuri. Strugurii obtin mereu o maturitate deplina si sunt presati separat. Se utilizeaza butoaie de lemn de stejar pentru vinificarea acestui terroir faimos, fiind alese 15 butoaie pentru realizarea asamblajului final. Procesul este urmat de o maturare indelungata pe drojdii, in sticla.

Note de degustare

Arome florale exotice specifice Chardonnay-ului se regasesc in acest vin si se combina maiestuos cu cele de unt, miere si vanilie oferite si de butoaiele de stejar. Finalul este proaspat si mineral. Va recomandam sa degustati acest cuvee alaturi de cunoscatori, prieteni si familie. Este perfect ca si aperitiv, dar va straluci cu adevarat alaturi de peste afumat, crustacee sau preparate din pasare.

Critici Internationali 

91/100 Wine Spectator

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema