en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

EVENIMENTE

Champagne Room @ Produsul Anului 23 Mai 2018 la JW Marriot

Chiar daca nu am participat in competitia oficiala, am oferit participantilor cele mai bune sampanii iar audienta a fost incantata. Champagne Room a fost in centrul atentiei pe toata durata evenimentului iar oamenii au descoperit cu mare placere cateva sampanii de la producatori mici.

Champagne Room @ RoWine Romania Wine Festival 19/20 Mai 2018

RoWine 2018 a fost primul targ de vinuri la care am participat si a fost o reusita. Fratelli Studios s-a dovedit o locatie perfecta, vinurile bune, oamenii de calitate iar atmosfera excelenta. Mai rar o astfel de efervescenta la un festival de vinuri din Romania. Champagne Room a fost atractia principala la sectiunea VIP, oamenii au fost vrajiti de numarul si diversitatea etichetelor noastre, de calitatea sampaniilor si povestile fiecareia. A fost de vis, felicitari si multumiri organizatorilor, ne vedem cu siguranta anul viitor!

Champagne Room @ The Wedding Market 6 Mai 2018

The Wedding Market este un targ de nunti altfel, cu oameni frumosi, muzici bune, mancare delicioasa si mai nou, sampanii excelente oferite de Champagne Room. Viitorii miri au fost incantati de sampaniile noastre , ideale pentru o nunta reusita. Ne bucuram sa fim parteneri cu Wedding House si vom reveni cu placere anul viitor.

Champagne Room @ The Wedding House 21 Octombrie 2017

Champagne tasting @ Kaleidoscope 13 Iunie 2017

Degustare Champagne la Forest Spa Retreat

Eveniment Atra Doftana

Eveniment Forest Retreat and Spa

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema