en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

Champagne Franck Bonville

PUR AVIZE 2012/ PUR OGER 2012/ PUR MESNIL 2012

990,00 lei

Stoc epuizat

Dozaj
Brut
An de recolta
2012
Clasificare
Grand Cru
Tip
Blanc de Blancs
Terroir
Cote des Blancs
Volum sticla
0.75 L

Pur Avize -100% Chardonnay din Avize Grand Cru

Maturare 6 ani pe drojdii.

Dozaj: 2 gr/L

Note de degustare

Primele impresii la nivel olfactiv sunt destul de restranse. Dupa o aerare de 20-30 minute, vinul incepe sa se deschida, cu note savuroase de ananas proaspat taiat, pere si mango. In gust este generos, amplu si complex. Se distinge o prospetime agreabila, dar si o textura cremoasa. Este fara indoiala o sampanie caracteristica terroir-ului din Avize: eleganta, generoasa si lunga in gust. Se remarca deopotriva mineralitatea frumoasa pe care o emana. Dotata cu o puritate deosebita, se recomanda servirea ca si aperitiv sau poate insoti preparate fine. 

Este prima editie a acestui vin care se doreste a fi un omagiu adus terroir-ului din Avize. 

Pur Mesnil - 100% Chardonnay din Le Mesnil sur Oger Grand Cru

Maturare 6 ani pe drojdii.

Dozaj: 2 gr/L

Note de degustare

Nasul este mai inchis in aceasta sampanie realizata exclusiv din cele mai bune parcele din satul Le Mesnil sur Oger. Se pot recunoaste cu usurinta fructe proaspete de ananas si citrice, insotite de note frumoase de flori. In gust este supla, directa si rafinata. Mineralitatea specifica satului Le Mesnil sur Oger respira prin totii porii acestei sampanii. Finalul iodat si usor salin ii confera un caracter particular. Prospetimea remarcabila o califica ca si aperitivul ideal. Asociata cu homar va crea un acord perfect. 

Este prima editie a acestui vin care se doreste a fi un omagiu adus terroir-ului din Le Mesnil sur Oger. 

Pur Oger -100% Chardonnay din Oger Grand Cru

Maturare 6 ani pe drojdii.

Dozaj: 2 gr/L

Note de degustare

Nasul este deschis si expresiv, notele de patiserie fina si cele de vanilie se pot recunoaste cu usurinta. Pe masura ce se aereaza prind contur note de ananas si tarta cu vanilie. In gust este rotunda, savuroasa si bogata. Este un vin minunat de echilibrat, plin de prospetimea specifica recoltei 2012. O recomandare excelenta ca si aperitiv, dar va straluci cu adevarat alaturi de cochilii Saint Jacques gatite in sos. 

Este prima editie a acestui vin care se doreste a fi un omagiu adus terroir-ului Oger. 

 

 

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema