en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

Champagne Andre Clouet

Un Jour de 1911

Un Jour de 1911 reprezinta renașterea unei bijuterii redescoperite dintr-una dintre cele mai bune podgorii din lume - Bouzy Grand Cru.
In cutie individuala din lemn, ideala pentru cadou
340,00 lei

Stoc limitat

Dozaj
Brut
An de recolta
NV
Clasificare
Grand Cru
Tip
Cupaj
Terroir
Montagne de Reims
Volum sticla
0.75 L
ADAUGA IN COS

Un jour de 1911 ...

Un basm din Champagne

Odată, câteva sticle prețioase au fost ascunse într-o pivniță mică mai bine de 80 de ani. Cu o sansă neasteptata, au fost găsițe și au devenit inspirația pentru un tribut al șampaniei adus epocii de aur pe care ne place să o numim “Un Jour de 1911…” ( „O zi în 1911”).

Am fost inundati de nostalgie sentimentală când am recuperat acele sticle, salvându-le de uitare. Amintirile bătrânei mătuși Jenny s-au întors. Vorbise mereu despre ele cu o scânteie în ochi, amintindu-și prezența la fiecare sărbătoare insemnata și ocazie fericită în acei ani amețitori ai anilor 1900.

Ambalată cu grijă in paie, protejată în carcasele lor de lemn, fiecare sticlă era îmbrăcată frumos cu un guler din folie de aur, aplicat cu atenție manual și sugerand imaginea decolteului femeilor. Designul graphic stil Belle Époque de pe etichete ne-a transportat în epoca de aur a Franței, o perioadă de prosperitate, optimism și libertate creativă când artele au început să înflorească.

Casa lui André Clouet vă invită să vă bucurați de „Un jour de 1911” ce reprezinta renașterea unei bijuterii redescoperite dintr-una dintre cele mai bune podgorii din lume. Lucrând cu cei mai buni meșteri, vă aducem renașterea magică a producției de șampanie din anii 1900.

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

 

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema