en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

Nu a fost găsită nici o înregistrare.

Cremant JEAN LOUIS DENOISproducator denois

Jean Louis Denois este un pasionat si inovator producător de vinuri din Limoux, regiunea Longuedoc din Franta, unde face vinuri inca din 1988, cand cumpara primele parcele de Pinot Noir, urmate de primele parcele de Chardonnay in 1989.

După terminarea studiilor sale in Beaune, Burgundia, a lucrat în Australia, Noua Zeelanda, California si Africa de Sud. Jean Louis este un adept infocat al practicilor agrotehnice ecologice și al minimizarii randamentelor pentru a maximiza calitatea strugurilor. Jean Louis este considerat un vizionar, fiind un Champenois nativ (familia lui produce vinuri in regiunea Champagne de 6 generatii), el produce un Cremant fantastic, într-un stil perfect Champagne, la poalele Pirineilor in sudul Frantei.

Este vazut ca un expert in Pinot Noir si Chardonnay, reusind sa capteze esența acestor doi faimosi struguri, aducand în bună măsură o doză de geniu în procesul de vinificație și un strop generos din stralucitorul soare din Languedoc. Cremantele Domeniului Jean Louis Denois profita din plin de climatul contrastant și terroir-ul specific regiunii Languedoc fiind lăsate să evolueze în mod lent, natural , cu cât mai puține interferențe posibile. Pasiunea si dragostea sa pentru vie,terroir si pentru vinurile pe care le produce, dar mai ales calitatea constanta, l-au facut celebru la nivel international, iar Cremantele sale sunt foarte apreciate in tari consacrate pentru consumul de Champagne precum Marea Britanie, Franta, America sau Olanda , tari cu o piata foarte competitiva. In scurt timp ne asteptam sa fie la fel de apreciat si cunoscut si de catre iubitorii de bule din Romania.

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

 

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema