en fr
CONTCONTUL MEU

Salut!

Nume utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

home Bucuresti, Romania

phone 0724.409.959 - 0744.240.108

envelope contact@champagne-room.ro

Vintage
Volum sticla
Champagne Benoit Lahaye

Blanc de Noirs

300,00 lei

Stoc epuizat

Dozaj
Extra Brut
An de recolta
NV
Clasificare
Grand Cru
Tip
Blanc de Noirs
Terroir
Montagne de Reims
Volum sticla
0.75 L

Cuvee Blanc de Noirs este 100% Pinot Noir provenit din satul Bouzy, parcelele single vineyard  “ Les Vaux Betins” & “ Les Hannepes” si din satul Tauxieres parcela single vineyard  “ Les Argentieres” , recolta 2015. Strugurii sunt vinificati separat iar fermentatia se face in butoaie de stejar. Cu fermentatie malolactica. Vinul este pastrat pe drojdii fine pana la imbuteliere, in Iulie 2016. Fara filtrare iar dozajul este de 4g/l( extra- brut). Doar 9000 de sticle produse. Sampanie bio.

Note de degustare

Aspect foarte placut cu perlaj delicat, si spuma generoasa. Aromele sunt foarte intense si bogate, gust proaspat si cremos in acelasi timp. Se disting foarte clar mere coapte, flori albe, flori de soc dar si briosa , biscuit, lamaie si caramel. O sampanie foarte echilibrata, gustoasa si intensa dar fina in acelasi timp. Va deveni mai buna cu timpul.

Gault & Millau 16.5/20

Champagne Benoit Lahaye a fost desemnat Vigneron de LÁnnee 2021 de catre ghidul Gault&Millau

champ

 

 

Sampanii atent selectionate de la producatori celebri din Franta, parcele Premier si Grand Cru, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs. Importator unic. Livrare rapida din stoc.

Contact

 

MEET US

Meniu

butonsuna pus in index.php din tema
butonwtp